Gastenboek

Deel hier uw ervaringen met Almereveertje!


Reacties

Gastenboek — 12 reacties

 1. Wat hebben we genoten. Stuurman en vrouw, dank voor deze leuke beleving. Ga zo door. Ik dacht dat ik alles wist over Almere, ontdek het Weerwater. Aanrader.

 2. Vandaag een rondvaart gehad, boven verwachting leuk! Almere eens van een andere kant bekeken. Leuke weetjes gehoord die wij nog niet kenden.

 3. In april, op de huwelijksdag van mijn zoon, op een heel mooie manier gebruik gemaakt van deze unieke rondvaart. Eerst alle gasten laten parkeren bij receptie locatie Vieuw aan het weerwater. Daar met het hele gezelschap aan boord gegaan, richting het Almeerse stadhuis. Achter het hoofdburo uitgestapt en overgestoken naar het stadhuis. Na de huwelijks ceremonie terug aan boord voor een gezellige rondvaart met taart en champagne! Daarna weer retour naar restaurant Vieuw. Schipper Jan en gastvrouw Hennie, heel erg bedankt! Het was geweldig!!

 4. Opgestapt bij Esplanade; het Weerwater overgestoken naar Jachthaven Haddock; via Olstgracht richting Beatrixpark. Een kleine stop t.h.v. Gateway Dinner. Terug over het Weerwater om t.h.v. View restaurant passagiers in en uit te laten stappen en uiteindelijk stapten wij bij de Esplanade weer uit. Een vaart van twee uur. Tijdens de vaartocht ontvingen wij op een luchtige toon informatie/wetenswaardigheden over Flevoland/Almere. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje verzorgd door een vriendelijke dame. Een leuk uitstapje om Almere vanaf het water te zien.

  Misschien in de toekomst een echte rondvaart binnen Almere?

  Vriendelijke groet.

 5. Het eerste wat je op een website verwacht is een adres en een telefoonnummer. Ik heb het niet kunnen vinden….

 6. We maakten op 29 juli met familie en vrienden een prachtige rondvaart met AlmereVeertje Veel gezien en leuke verhalen gehoord! Iedereen vond het erg leuk om zo Almere, en onze wijk, vanaf het water te ervaren. Schipper Jan en gastvrouw Hennie zorgden voor een perfecte organisatie en vertier. Een echte aanrader!

 7. Leuke en verrassende ervaring n.a.v. ons 40-jarig huwelijksfeestje.
  Nog even nagevraagd bij onze gasten; iedereen was enthousiast over de rondvaart, de catering, maar ook over Almere!
  Al met al een toppertje.

  Joop & Lily Hagen
  Domaine de Joli Maurice, Almere

 8. Voor onze bruiloft hebben wij een lange rondvaart gemaakt met de prachtige luxeboot van Almere Veertje. Met 25 man hebben we 3 uur heerlijk in de zon getoerd door de groene grachten en langs de hypermoderne architectuur van Almere. Kapitein Jan van Brussel gaf gevarieerd uitleg en de bediening van Myriam en Flory was gastvrij. Middenin de tocht hebben we een korte wandeling naar het dak van V&D gemaakt om daar de graswoningen te bewonderen. Met drankjes en hapjes in de ruime rondvaartboot was het gezellig als een huiskamer. Dit is briljant totaaltheater in verrassend Almere, en absoluut een aanrader! Godfried Zöllner.

 9. Wat heb ik/wij vanmiddag genoten van de rondvaart en het treintje. Vooral de gastvrijheid en het gemoedelijke van de kapitien Nico en Marco.
  De sfeer was uitstekend, de service, kortom een heerlijke middag gehad.

  Voor herhaling vatbaar!!

  Hartelijke groet,

  Antoinette van der Meij

 10. Hartelijk dank aan de kapitein die vanmiddag (za. 02 aug.) geholpen heeft een duif uit het water van de Olstgracht te redden. Ik ben een uur later weer gaan kijken in de struiken waar we het arme beestje neergezet hadden en hij/zij was nog wel nat, maar al aardig opgeknapt. Die redt het wel.
  Heel erg bedankt.

Geef uw reactie